Natasha crown

natasha crown

Natasha Crown finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Natasha Crown och andra som du känner. Med Facebook kan du dela ditt liv. Svenska Natasha Crown, 26, drömmer exempelvis om att få världens största rumpa – och är nu omskriven världen över för sin helt enorma. Svenska Natasha Crowns bakdel kan inte bli stor nog. Hon har hittills gjort tre förstoringar och planerar en fjärde operation för att göra rumpan. Ibland har de varit väldigt elaka och sagt saker som att "du ser ut som en kossa". Natasha hävdar bestämt att hon blir lycklig av operationerna och kommer att fortsätta med sina ingrepp. Sedan fettsugs fettet från hennes kropp för att därefter injiceras i hennes bakdel. För att uppnå sitt mål äter blondinen bland annat sex kilo Nutella — varje månad. Hon äter pizza, pasta, glass och hör och häpna — sex kilo nutella i månaden! De förstår inte varför jag gör det, säger hon till Daily Mail.

Natasha crown Video

Exclusive Interview Natasha Crown Natasha äter pizza, pasta, glass och sex kilo Nutella i månaden — allt för att gå upp så mycket som möjligt vikt. När jag går så kan jag känna hur det dallrar och dallrar och dallrar och så blir jag helt kåt, säger hon till Daily Mirror. Därefter fettsugs fettet bort från hennes kropp för att sedan injiceras in i hennes rumpa. Hon gör allt för att lägga på sig så mycket som möjligt. Svenska Natasha Crown, 26, drömmer exempelvis om att få världens största rumpa — och är nu omskriven världen över för sin helt enorma bakdel. Titta in på Instagram eller på Kim Kardashian i det lokala gymmet, så är det lätt att se att rumpan är i fokus mer än någonsin. De tänker på min hälsa och säger att jag ska tänka på min framtid, att skaffa en familj och sådana saker säger Natasha Crown till tidningen. Natasha Crowns dröm är att ha världens största rumpa. Svenska Natasha, 24, vill ha världens största rumpa — lever på Nutella. På Instagram har Natasha över 79 följare, och hon försörjer sig redan på att sälja rumpbilder och videos till sina fans som finns världen över.

Natasha crown Video

Natasha Crown #4 natasha crown Svenska Natasha, 24, vill ha världens största rumpa — lever på Nutella. Jag tycker det är bra att det alternativet finns, även om jag själv aldrig skulle göra det. Vissa gånger kan de vara riktigt motbjudande. Hennes kost består annars främst av pizza och pasta. De tänker på min hälsa och säger att jag ska tänka på min framtid, att skaffa en familj och sådana saker säger Natasha Crown till tidningen. Natasha Crowns dröm är emelie ekstrГ¶m porr ha världens största rumpa. Men alla är inte lika glada över Natashas livsval. Hon arbetar nu bland annat som modell och säljer gott om både bilder och videos till rumpfetischister. Svenska modellen har opererat alvöron: I tidningen The Sun berättar hon:. Magdalena Graafs natt-sms taylor white porn Lancelot är det roligaste idag. Svenska Natasha Crowns bakdel kan inte bli stor nog. Hon har hittills gjort tre förstoringar och planerar en fjärde operation för att göra rumpan. Svenska glamourmodellen Natasha Crown från Göteborg vill ha världens största rumpa, för att lyckas äter hon sex kilo Nutella varje månad. Svenska Natasha Crown, 24, vill ha världens största rumpa – trots läkarnas varningar. Newsner. februari 19, På Instagram har Natasha i skrivande stund över 88  följare och indian sexstories försörjer sig på att sälja rumpbilder och videos till fans världen över. Då och då låter hon sedan fettsuga sin kropp och injicera allt överflödigt fett i janet mason milf. Därefter fettsugs fettet bort från hennes kropp för att sedan injiceras in i hennes rumpa. Jag vill definitivt att den blir ännu större, säger hon till tidningen The Babysitters sexy. Hennes rumpa är faktiskt courtney pokemon stor att hon nu har nått till en punkt, där hon blir kåt av att titta på sig själv.

Author: Kajikree

0 thoughts on “Natasha crown

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *